ENERGIA SI AURA PLANTELOR

1. ENERGIA PLANTELOR MEDICINALE

Imagine:

Explicatii:

În plante, pe lângă principiile active, mai coexistă diverse energii. Energia  plantelor medicinale şi influenţa tămăduitoare a acesteia asupra omului, sunt elemente încadrate de către scepticii moderni, în rândul “fabulaţilor”. Totuşi, cel puţin în parte, electromagnetismul terapeutic al vegetalelor a fost dovedit, începând cu descoperirile soţilor Kirlian, care la sfârşitul anilor 50 din secolul trecut,  au demonstrat că plantele posedă un câmp bioenergetic.

Mai multe despre plantele medicinale

.

2.  ENERGIA PLANTELOR MASURATA CU POLIGRAFUL

Imagini:

1.Dracaena massangeana prima plantă testată cu detectorul de minciuni

2.Philodendron cordatum o plantă greu de păcălit

3.Mimoza – o melomană sensibilă

.

Explicatii:

Dintre toţi oamenii de ştiinţă, nimeni nu s-a aplecat  atât de mult asupra modificărilor biocurenţilor la plante, ca Cleve Backster (vezi Wikipedia în engleză), inventatorul detectorului de minciuni, aparat numit şi poligraf.
Cleve Backster, astăzi în vârstă de 87 de ani, a fost de profesie poliţist, însă nu unul oarecare, ci unul cu studii ştiinţifice elaborate. El a inventat şi a folosit detectorul de minciuni (1966) pentru prinderea hoţilor din New York. Însă înainte de a dezlega enigmele unor jafuri, Backster a deschis drumul descifrării “simţirilor” plantelor.

Vezi:

– Ce mărturisesc plantele în faţa detectorului de minciuni? (I)
– Ce mărturisesc plantele în faţa detectorului de minciuni? (II)

1 comment to ENERGIA SI AURA PLANTELOR

You must be logged in to post a comment.